SOSA GLICEMUL 500 G

Nr: 38680

SKU: 38680 Categories: ,
Opis

Emulgator pochodzący z tłuszczu
Właściwości: Zwiększa punkt fuzji tłuszczu i tworzy z nimi mniej lub bardziej stałe tekstury.
Wykorzystanie: Rozpuścić na gorąco, od 60 °C i zachowuje swoje działanie na zimno.
Zastosowanie: Zawsze z dodatkiem tłuszczu, produkt rozpuszczalny w tłuszczach.
Spostrzeżenia: Termo-odwracalny, występuje w małych płatkach.
Przyrządzanie: Oleje teksturowane / masła orzechowe.
Alergeny: Brak alergenów

Subscribe to our newsletter

 

Pobierz cennik produktów

Wyrażam zgodę na zapisanie na Newsletter Fusion Gusto oraz przetwarzanie danych osobowych zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych w związku zapisem na newsletter. Podanie danych jest dobrowolne, ale niezbędne do wysłania cennika. Zostałem poinformowany, ze przysługuje mi prawo dostępu do swoich danych, mozliwości ich poprawiania, żądania zaprzestania ich przetwarzania.
Administratorem danych osobowych jest Fusion Gusto ul. Bukowska 14 62-070 Dąbrowa. Dane wpisane w formularzu będą przetwarzane w celu wysłania cennika i newslettera zgodnie z polityką prywatności (link do polityki prywatności).