SOSA SUCRO EMUL 500 G

Nr: 059000009

SKU: 059000009 Categories: ,
Opis

Sucroemul to emulgator pochodzący z tłuszczów. Produkt uzyskiwany w wyniku estryfikacji sacharozy i kwasów tłuszczowych. Początki produkcji tego składnika sięgają 1967 roku w Japonia.
Produkt służy do integracji pożywki tłuszczowej z pożywką wodną. Pozwala nam również wytwarzać powietrze, takie jak lecytyna, o maksymalnej zawartości 5 g na litr. Możesz wytwarzać pianki z alkoholi i pracować w kwaśnych mediach bez utraty właściwości. Ważne jest, aby pamiętać, że estry sacharozy są najpierw mieszane w wodnej bazie, nigdy w środowisku tłuszczowym, i łatwo rozpuszczają się na zimno w drugiej fazie z częścią tłuszczową.
Najważniejsze zastosowania: Zwiększenie objętości ciasta chlebowego i biszkoptowego, stabilizacja mieszanek mlekowych, lody, kremy cukiernicze itp.
Właściwości: emulgator.
Sposób użycia: Rozpuścić w wodnej części preparatu, a następnie dodać do reszty.
Zastosowanie: Dowolny płyn z jedną częścią wody.
Obserwacje: dopuszcza alkohole
Kod: 59000009
Przykład zastosowania: LINK

Subscribe to our newsletter

 

Pobierz cennik produktów

Wyrażam zgodę na zapisanie na Newsletter Fusion Gusto oraz przetwarzanie danych osobowych zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych w związku zapisem na newsletter. Podanie danych jest dobrowolne, ale niezbędne do wysłania cennika. Zostałem poinformowany, ze przysługuje mi prawo dostępu do swoich danych, mozliwości ich poprawiania, żądania zaprzestania ich przetwarzania.
Administratorem danych osobowych jest Fusion Gusto ul. Bukowska 14 62-070 Dąbrowa. Dane wpisane w formularzu będą przetwarzane w celu wysłania cennika i newslettera zgodnie z polityką prywatności (link do polityki prywatności).