Proszek przeciwutleniający 500g

Nr: 059030014

Opis

Maltodekstryna, guma ksantanowa, kwas skorbinowy.
Właściwości: Środek przeciwutleniający.
Wykorzystanie: Rozpuścić w gorącej lub zimnej cieczy.
Zastosowanie: Manipuluj pokarmami utlenialnymi.
Spostrzeżenia: Biały proszek nierozpuszczalny w tłuszczach.
Przyrządzanie: Może być dodawany do łatwo utleniających się soków owocowych, takich jak sok z jabłka lub
winogrona / Zapobiega utlenianiu żywności / Zapobiega utlenianiu gotowych produktów.
Dozowanie:
30-50 g/L

Subscribe to our newsletter

 

Pobierz cennik produktów

Wyrażam zgodę na zapisanie na Newsletter Fusion Gusto oraz przetwarzanie danych osobowych zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych w związku zapisem na newsletter. Podanie danych jest dobrowolne, ale niezbędne do wysłania cennika. Zostałem poinformowany, ze przysługuje mi prawo dostępu do swoich danych, mozliwości ich poprawiania, żądania zaprzestania ich przetwarzania.
Administratorem danych osobowych jest Fusion Gusto ul. Bukowska 14 62-070 Dąbrowa. Dane wpisane w formularzu będą przetwarzane w celu wysłania cennika i newslettera zgodnie z polityką prywatności (link do polityki prywatności).