Aktywna mąka sojowa 400 g

Nr: [woo_sku]

Opis

Właściwości: Doskonały wybielacz do ciast, zwiększa również objętość i utrzymuje świeżość produktu.
Wykorzystanie: Wymieszać z mąką.
Zastosowanie: Do produkcji bułek cynamonowych, herbatników i specjalnych rodzajów chleba.
Przyrządzanie: Nazwano go aktywnym, ponieważ w części tłuszczowej występują liposigenazy, które pomagają wybielić
ciasto, rozkładając własne pigmenty ziarna.

Dozowanie:
2.5 g/kg mąka do wybielania bułki tartej

Subscribe to our newsletter

 

Pobierz cennik produktów

Wyrażam zgodę na zapisanie na Newsletter Fusion Gusto oraz przetwarzanie danych osobowych zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych w związku zapisem na newsletter. Podanie danych jest dobrowolne, ale niezbędne do wysłania cennika. Zostałem poinformowany, ze przysługuje mi prawo dostępu do swoich danych, mozliwości ich poprawiania, żądania zaprzestania ich przetwarzania.
Administratorem danych osobowych jest Fusion Gusto ul. Bukowska 14 62-070 Dąbrowa. Dane wpisane w formularzu będą przetwarzane w celu wysłania cennika i newslettera zgodnie z polityką prywatności (link do polityki prywatności).