Enzym do usuwania skórki z owoców SOSA (50G)

Nr: 38602

Opis

Aby obrać cytrusy: nakłuć skórkę cytrusów, aby roztwór dobrze się wchłonął.
Rozpuść 1 część enzymu w 10 częściach wody, włóż cytrusy do torebki z tym roztworem. Odczekaj około 20 minut i obierz.
Opłucz owoce zimną wodą, aby usunąć resztki enzymu.
W przypadku obranych owoców cytrusowych (w celu usunięcia białej włóknistej części)
Rozpuść 1 część enzymu w 10 częściach wody, włóż obrane cytrusy do torebki z roztworem.
Umieść worek w kąpieli wodnej o temperaturze 40 ° C
Odczekaj około 20 minut i sprawdź, czy włóknista biała część jest bardzo łatwo usuwana.
Opłucz owoce zimną wodą, aby usunąć resztki enzymu
Dozowanie: 1 część enzymu / 10 części wody.

Subscribe to our newsletter

 

Pobierz cennik produktów

Wyrażam zgodę na zapisanie na Newsletter Fusion Gusto oraz przetwarzanie danych osobowych zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych w związku zapisem na newsletter. Podanie danych jest dobrowolne, ale niezbędne do wysłania cennika. Zostałem poinformowany, ze przysługuje mi prawo dostępu do swoich danych, mozliwości ich poprawiania, żądania zaprzestania ich przetwarzania.
Administratorem danych osobowych jest Fusion Gusto ul. Bukowska 14 62-070 Dąbrowa. Dane wpisane w formularzu będą przetwarzane w celu wysłania cennika i newslettera zgodnie z polityką prywatności (link do polityki prywatności).