FREE AIR BAG SOSA (400 GR.)

Nr: 058400018

Opis

Proszek złożony ze skrobi ryżowej i Kuzu, który zmieszany z dowolnym płynem, suszony i smażony staje się chrupiący. Sposób użycia : Wymieszać na zimno i mocno mieszając doprowadzić do wrzenia. Rozciągnąć 1-3 mm lub uformować i pozostawić do wyschnięcia na 12 godzin w temperaturze 50 ° C. Smażyć przez zanurzenie w temperaturze 220 ° C przez 5 sekund. Uwagi : Unikaj mieszania z płynami tłuszczowymi lub płynami o dużej zawartości cukru.

Subscribe to our newsletter

 

Pobierz cennik produktów

Wyrażam zgodę na zapisanie na Newsletter Fusion Gusto oraz przetwarzanie danych osobowych zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych w związku zapisem na newsletter. Podanie danych jest dobrowolne, ale niezbędne do wysłania cennika. Zostałem poinformowany, ze przysługuje mi prawo dostępu do swoich danych, mozliwości ich poprawiania, żądania zaprzestania ich przetwarzania.
Administratorem danych osobowych jest Fusion Gusto ul. Bukowska 14 62-070 Dąbrowa. Dane wpisane w formularzu będą przetwarzane w celu wysłania cennika i newslettera zgodnie z polityką prywatności (link do polityki prywatności).