Klej do smażenia 500 g

Nr: 38667

Opis

Mieszanka skrobi i substancji teksturujących do zastąpienia jajka w farszach, po rozpuszczeniu w wodzie.

Właściwości: Efekt uszczelniający. Po usmażeniu zapobiega ucieczce nadzienia.
Sposób użycia: Mieszać na zimno z silnym mieszaniem.
Sposób użycia : Do kąpieli produktów przed panierowaniem
Uwagi: Biały proszek zmieszać z zimnym płynem
Stosowanie: Krokiety i inne ciasta, w których wnętrze może mieć płynną lub półpłynną konsystencję.

Subscribe to our newsletter

 

Pobierz cennik produktów

Wyrażam zgodę na zapisanie na Newsletter Fusion Gusto oraz przetwarzanie danych osobowych zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych w związku zapisem na newsletter. Podanie danych jest dobrowolne, ale niezbędne do wysłania cennika. Zostałem poinformowany, ze przysługuje mi prawo dostępu do swoich danych, mozliwości ich poprawiania, żądania zaprzestania ich przetwarzania.
Administratorem danych osobowych jest Fusion Gusto ul. Bukowska 14 62-070 Dąbrowa. Dane wpisane w formularzu będą przetwarzane w celu wysłania cennika i newslettera zgodnie z polityką prywatności (link do polityki prywatności).