AGAR AGAR czysty SOSA (500 GR.)

Nr: 38447

Opis

Właściwości: Żelowanie.
Wykorzystanie: Wymieszać w płynie, doprowadzić do wrzenia, ostudzić.
Zastosowanie: Wszelkie opracowywania cieczy.
Spostrzeżenia: Odporny na wysoką temperaturę (90 oC), nieodporny na zamarzanie, termo-odwracalny, mniej żelujący w
środowisku kwaśnym, mało elastyczna żelatyna.
Optymalny
przyrządzanie:
Kawior twardy / Gorące żelatyny (? 90 oC).
Inny przyrządzanie: Żelatyny / puree / pianki.
Alergeny: Brak alergenów

Dozowanie:
2-15 g/kg zależy od pożądanego stopnia twardości

Subscribe to our newsletter

 

Pobierz cennik produktów

Wyrażam zgodę na zapisanie na Newsletter Fusion Gusto oraz przetwarzanie danych osobowych zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych w związku zapisem na newsletter. Podanie danych jest dobrowolne, ale niezbędne do wysłania cennika. Zostałem poinformowany, ze przysługuje mi prawo dostępu do swoich danych, mozliwości ich poprawiania, żądania zaprzestania ich przetwarzania.
Administratorem danych osobowych jest Fusion Gusto ul. Bukowska 14 62-070 Dąbrowa. Dane wpisane w formularzu będą przetwarzane w celu wysłania cennika i newslettera zgodnie z polityką prywatności (link do polityki prywatności).