Guma KONJAC SOSA (600GR)

Nr: 38691

Opis

Właściwości: Zagęszczacz, stabilizator, środek żelujący. Duża zdolność absorbowania wody.
Wykorzystanie: Rozpuścić na zimno lub rozpuścić na zimno i ogrzać do 80 oC. Wymieszaj energicznie. Jeśli to
możliwe, wymieszaj z ciałami stałymi przepisu, aby uniknąć grudek.
Zastosowanie: Każda ciecz.
Spostrzeżenia: Biało-beżowy proszek. Ma zdolność do tworzenia synergii z różnymi dodatkami. Synergia z
sacharozą i słodkimi produktami. Ulepszony przez dodanie tlenku wapnia.
Przyrządzanie: Konjac + Kappa (termo-odwracalny elastyczny żel) / Konjac + ksantana (bardzo elastyczny
żel) / Konjac + skrobia (wzrost lepkości, która utrzymuje się zarówno na ciepło, jak i na zimno
/ Termo-nieodwracalne żelatyny z możliwością przyklejania się do siebie / Zimne zacięcia /
Termo-nieodwracalne sosy i żele
Dozowanie:
0.5-5 g/kg

Subscribe to our newsletter

 

Pobierz cennik produktów

Wyrażam zgodę na zapisanie na Newsletter Fusion Gusto oraz przetwarzanie danych osobowych zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych w związku zapisem na newsletter. Podanie danych jest dobrowolne, ale niezbędne do wysłania cennika. Zostałem poinformowany, ze przysługuje mi prawo dostępu do swoich danych, mozliwości ich poprawiania, żądania zaprzestania ich przetwarzania.
Administratorem danych osobowych jest Fusion Gusto ul. Bukowska 14 62-070 Dąbrowa. Dane wpisane w formularzu będą przetwarzane w celu wysłania cennika i newslettera zgodnie z polityką prywatności (link do polityki prywatności).