Guma tragakantowa SOSA (700 GR.)

Nr: 38693

Opis

Właściwości: Odporne w środowiskach kwaśnych.
Wykorzystanie: Wymieszaj proszek z naturalną wodą, aż do uzyskania gęstej masy.
Zastosowanie: Aby zrobić kwiaty cukrowe, wymieszaj 10 g gumy tragakantowej z 250 g kremówki, aby ułatwić
formowanie. Odstaw na noc w hermetycznym pojemniku. Kiedy masa wysycha staje się
twarda.
Spostrzeżenia: Jest naturalnym substytutem CMC.
Przyrządzanie: Stabilizuje sosy, zupy, lody, produkty mleczne i wyroby cukiernicze, ozdoby z cukru i ciasta.
Alergeny: Brak alergenów
Dozowanie: 40 g/ kg

Subscribe to our newsletter

 

Pobierz cennik produktów

Wyrażam zgodę na zapisanie na Newsletter Fusion Gusto oraz przetwarzanie danych osobowych zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych w związku zapisem na newsletter. Podanie danych jest dobrowolne, ale niezbędne do wysłania cennika. Zostałem poinformowany, ze przysługuje mi prawo dostępu do swoich danych, mozliwości ich poprawiania, żądania zaprzestania ich przetwarzania.
Administratorem danych osobowych jest Fusion Gusto ul. Bukowska 14 62-070 Dąbrowa. Dane wpisane w formularzu będą przetwarzane w celu wysłania cennika i newslettera zgodnie z polityką prywatności (link do polityki prywatności).