Procrema 5 NEUTRAL HOT SOSA (600 GR.

Nr: 057000006

Opis

Mieszanka stabilizatorów i emulgatorów
Właściwości: Stabilizator lodów.
Wykorzystanie: Wymieszać z bazą.
Zastosowanie: Wszelkie płynne lub półpłynne
preparaty o kremowej bazie.
Przyrządzanie: Lody.
Alergeny: Brak alergenów
Stabilizatory do lodów i sorbetów są kompleksowe i bardzo proste do aplikowania. Zaliczają się do nich mieszanki stabilizatorów, emulgatorów, środki żelujące i spulchniające, które tworzą idealne tekstury lodów lub
sorbetów. Zawsze zachowując naturalny smak.

Subscribe to our newsletter

 

Pobierz cennik produktów

Wyrażam zgodę na zapisanie na Newsletter Fusion Gusto oraz przetwarzanie danych osobowych zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych w związku zapisem na newsletter. Podanie danych jest dobrowolne, ale niezbędne do wysłania cennika. Zostałem poinformowany, ze przysługuje mi prawo dostępu do swoich danych, mozliwości ich poprawiania, żądania zaprzestania ich przetwarzania.
Administratorem danych osobowych jest Fusion Gusto ul. Bukowska 14 62-070 Dąbrowa. Dane wpisane w formularzu będą przetwarzane w celu wysłania cennika i newslettera zgodnie z polityką prywatności (link do polityki prywatności).