SOSA CMC 600 G

Nr: [woo_sku]

Opis

Karboksymetyloceluloza.
Właściwości: Środek zagęszczający, substancja przeciwzbrylająca, utwardzacz.
Wykorzystanie: Dodawać bezpośrednio, na zimno lub na gorąco, wymieszać aby połączyć.
Zastosowanie: Jakikolwiek płyn, fondant, marcepan.
Spostrzeżenia: Biały proszek. Zawsze mieszaj z substancjami stałymi z receptury, aby zapobiec tworzeniu
się grudek w kontakcie z płynami. W przypadku przygotowywania gumy z kremówki, dobrze
ugniatać, szczelnie przykryć ciasto i pozostawić na 24 godziny.
Przyrządzanie: Utwardzacz do kremówki, pasty cukrowej i marcepanu w celu ułatwienia modelowania i
suszenia / poprawia elastyczność ciasta chlebowego / w wyniku wymieszania z płynem,
uzyskuje się klej dietetyczny, odpowiedni do dekoracji ciast lub środek ochronny do pokrywania owoców.
Alergeny: Brak alergenów

Subscribe to our newsletter

 

Pobierz cennik produktów

Wyrażam zgodę na zapisanie na Newsletter Fusion Gusto oraz przetwarzanie danych osobowych zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych w związku zapisem na newsletter. Podanie danych jest dobrowolne, ale niezbędne do wysłania cennika. Zostałem poinformowany, ze przysługuje mi prawo dostępu do swoich danych, mozliwości ich poprawiania, żądania zaprzestania ich przetwarzania.
Administratorem danych osobowych jest Fusion Gusto ul. Bukowska 14 62-070 Dąbrowa. Dane wpisane w formularzu będą przetwarzane w celu wysłania cennika i newslettera zgodnie z polityką prywatności (link do polityki prywatności).