SOSA GELBURGUER 500g

Nr: 58050031

Opis

Gelburger to mieszanka brązowej algi (alginianu) i siarczanu wapnia, która pozwala na wytwarzanie całkowicie nieodwracalnych żeli termicznych, idealnych do nadawania struktury lub wiązania teryn z mięsa i ryb, jeśli mają trochę wolnej wody i dowolnego pożywienia (mięso, ryby itp. …, a także posiekane, kawałki itp …). Stosowana waga będzie wynosić 10 do 15 g na kg produktu, który ma być poddany obróbce, do którego zostanie dodane około 100 g cieczy. Po 60 minutach zżeluje.
Umożliwia łączenie różnych warzyw w jedną całość. Klei każdy rodzaj jedzenia w np hamburgery, tarty itp.
Produkty z dodatkiem gelburgera mogą być podawane na zimno lub smażone, grillowane, pieczone.

Subscribe to our newsletter

 

Pobierz cennik produktów

Wyrażam zgodę na zapisanie na Newsletter Fusion Gusto oraz przetwarzanie danych osobowych zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych w związku zapisem na newsletter. Podanie danych jest dobrowolne, ale niezbędne do wysłania cennika. Zostałem poinformowany, ze przysługuje mi prawo dostępu do swoich danych, mozliwości ich poprawiania, żądania zaprzestania ich przetwarzania.
Administratorem danych osobowych jest Fusion Gusto ul. Bukowska 14 62-070 Dąbrowa. Dane wpisane w formularzu będą przetwarzane w celu wysłania cennika i newslettera zgodnie z polityką prywatności (link do polityki prywatności).