[aws_search_form]

Sosa Żelatyna wołowa w proszku 750 g

Nr: [woo_sku]

Opis

MASA ŻELATYNOWA: Proszek żelatyny wymieszać z zimną wodą w proporcji 1 żelatyna na 5 części wody. Nawilżaj przez co najmniej 20 minut, aby uzyskać galaretowatą masę. Jest przechowywany przez 3 dni w temperaturze 5 stopni
Siła żelowania: 220 BLOOM
Równoważność w plastrach: 1 1 = 1,8 g
Szybkość żelowania: Wolna
Właściwości: Żelatyna tradycyjnego pochodzenia zwierzęcego,
Sposób użycia: Rozpuszcza się na gorąco przy silnym mieszaniu.
Obserwacje: Odwracalność termiczna między 35oC a 40oC. Zamrażalna. Temperatura żelowania <15oC. Rozpuszczalność w 45oC. Miękki i elastyczny żel. Kod: 58000001

Zapytaj o cennik
close slider
[FM_form id="2"]