Chrupiąca pasta do smarowania 200g Weiss

Nr: 1120874

SKU: 1120874 Category:
Opis

Wszystko zaczęło się w Saint-Étienne, centrum produkcji czekolady. Historia marki Weiss to historia Eugene Weiss, twórcy firmy i prekursora w handlu luksusową czekoladą. Odkrył sztukę tworzenia pralin i miksowania ziaren kakaowych, co zaowocowało powstaniem Le Haut Chocolat®.

Pasta składająca się wyłącznie z czekolady oraz najlepszych migdałów Valencia z Hiszpanii i rzymskich orzechów laskowych z Włoch! Bez oleju palmowego, bez barwników i konserwantów. W przeciwieństwie do innych klasycznych past, które są w 100% orzechowe. Do smarowania bez umiaru na chlebie, gofrach, naleśnikach, sucharkach

SKŁADNIKI: Cukier, orzech laskowy rzymski (34%), migdał Valencia (19%), kakao w proszku, masło kakaowe, wanilia.
ALERGENY: może zawierać inne orzechy, sezam, mleko i jajka.

EAN: 3595181893505

Subscribe to our newsletter

 

Pobierz cennik produktów

Wyrażam zgodę na zapisanie na Newsletter Fusion Gusto oraz przetwarzanie danych osobowych zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych w związku zapisem na newsletter. Podanie danych jest dobrowolne, ale niezbędne do wysłania cennika. Zostałem poinformowany, ze przysługuje mi prawo dostępu do swoich danych, mozliwości ich poprawiania, żądania zaprzestania ich przetwarzania.
Administratorem danych osobowych jest Fusion Gusto ul. Bukowska 14 62-070 Dąbrowa. Dane wpisane w formularzu będą przetwarzane w celu wysłania cennika i newslettera zgodnie z polityką prywatności (link do polityki prywatności).