Nr: [woo_sku]
Stabilizator do drinków i koktajli mlecznych
Właściwości: Zawiesina.
Wykorzystanie: Rozpuścić w zimnej cieczy za pomocą miksera, ogrzać do 90 oC. Cząsteczki umieść w pojemniku, a
następnie dodaj podgrzaną ciecz. Poczekaj, aż ostygnie.
Zastosowanie: Dowolny rodzaj cieczy. Płyn powinien zawierać wodę, która zapewni aktywację. Napełniaj pojemniki w temperaturze wyższej niż 60 oC, lód tworzy się w temperaturze poniżej 18 oC. W napojach
alkoholowych najpierw zamocz produkt w wodzie, a następnie dodaj alkohol (do 40% objętości
alkoholu).
Spostrzeżenia: Nie ma minimum °Bx lub pH. Nie jest zamrażalny. Utrzymuje cząstki zawiesiny, takie jak nasiona,
sole, przyprawy, miąższ, kostki owocowe, kule …
Przyrządzanie: Napoje, koktajle, drinki zimne sosy …
Alergeny: Brak alergenów