Sosa Guma Konjac 600g

Nr: [woo_sku]

Opis

Właściwości: Zagęszczacz, stabilizator, środek żelujący. Duża zdolność absorbowania wody.
Wykorzystanie: Rozpuścić na zimno lub rozpuścić na zimno i ogrzać do 80 oC. Wymieszaj energicznie. Jeśli to
możliwe, wymieszaj z ciałami stałymi przepisu, aby uniknąć grudek.
Zastosowanie: Każda ciecz.
Spostrzeżenia: Biało-beżowy proszek. Ma zdolność do tworzenia synergii z różnymi dodatkami. Synergia z
sacharozą i słodkimi produktami. Ulepszony przez dodanie tlenku wapnia.
Przyrządzanie: Konjac + Kappa (termo-odwracalny elastyczny żel) / Konjac + ksantana (bardzo elastyczny
żel) / Konjac + skrobia (wzrost lepkości, która utrzymuje się zarówno na ciepło, jak i na zimno
/ Termo-nieodwracalne żelatyny z możliwością przyklejania się do siebie / Zimne zacięcia /
Termo-nieodwracalne sosy i żele
Dozowanie:
0.5-5 g/kg

Zapytaj o cennik
close slider
[FM_form id="2"]