Pasta z karczocha z truflą Belazu 165g

Nr: PAST577HG

SKU: PAST577HG Category:
Opis

Mieszanka czarnych trufli z Piemontu, karczochów z Apulii i dojrzewającego Parmigiano Reggiano.

Karczochy i Parmigiano Reggiano zmieszane z włoskimi letnimi truflami i czarnym pieprzem, aby uzyskać klasyczne, pełne smaku pesto.

Zastosowania:

Dodaj pasty do mięs, warzyw, zup i gulaszu
Wymieszaj z bułką tartą jako farsz do pieczarek lub pieczonego kurczaka
Posmaruj grzankę i połącz z orzechami włoskimi i prosciutto
Wymieszaj z puree ziemniaczanym
Dodaj do grillowanych szparagów z jajkiem w koszulce

Karczochy (56%), olej słonecznikowy, woda, pestki sosny, ser Parmigiano Reggiano (MLEKO) (2%), oliwa z oliwek extra virgin, sól, puree czosnkowe, czarny pieprz, plastry czarnych trufli letnich, aromat trufli, ocet, regulator kwasowości : Kwas mlekowy.

Subscribe to our newsletter

 

Pobierz cennik produktów

Wyrażam zgodę na zapisanie na Newsletter Fusion Gusto oraz przetwarzanie danych osobowych zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych w związku zapisem na newsletter. Podanie danych jest dobrowolne, ale niezbędne do wysłania cennika. Zostałem poinformowany, ze przysługuje mi prawo dostępu do swoich danych, mozliwości ich poprawiania, żądania zaprzestania ich przetwarzania.
Administratorem danych osobowych jest Fusion Gusto ul. Bukowska 14 62-070 Dąbrowa. Dane wpisane w formularzu będą przetwarzane w celu wysłania cennika i newslettera zgodnie z polityką prywatności (link do polityki prywatności).