Pasta z karczocha z truflą Belazu 165g

18,43 

SKU: PAST577HG Category:
Opis

Mieszanka czarnych trufli z Piemontu, karczochów z Apulii i dojrzewającego Parmigiano Reggiano.

Karczochy i Parmigiano Reggiano zmieszane z włoskimi letnimi truflami i czarnym pieprzem, aby uzyskać klasyczne, pełne smaku pesto.

Zastosowania:

Dodaj pasty do mięs, warzyw, zup i gulaszu
Wymieszaj z bułką tartą jako farsz do pieczarek lub pieczonego kurczaka
Posmaruj grzankę i połącz z orzechami włoskimi i prosciutto
Wymieszaj z puree ziemniaczanym
Dodaj do grillowanych szparagów z jajkiem w koszulce

Karczochy (56%), olej słonecznikowy, woda, pestki sosny, ser Parmigiano Reggiano (MLEKO) (2%), oliwa z oliwek extra virgin, sól, puree czosnkowe, czarny pieprz, plastry czarnych trufli letnich, aromat trufli, ocet, regulator kwasowości : Kwas mlekowy.

Zapytaj o cennik
close slider
[FM_form id="2"]