Sosa Pasta emulgująca 1kg

Nr: 38601

SKU: 38601 Categories: ,
Opis

Mieszanka Glicemul i Sucro Emul na bazie wody
Właściwości: Bardzo stabilny emulgator.
Wykorzystanie: Stosować bezpośrednio, na zimno.
Zastosowanie: Każdy rodzaj płynnego opracowania z zawartością tłuszczu.
Spostrzeżenia: Kolor kości słoniowej, lekko słodki smak, neutralny aromat.
Przyrządzanie: Emulgowany winegret / Majonez owocowy lub warzywny bez jajka
Dozowanie:
8 g/kg

Subscribe to our newsletter

 

Pobierz cennik produktów

Wyrażam zgodę na zapisanie na Newsletter Fusion Gusto oraz przetwarzanie danych osobowych zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych w związku zapisem na newsletter. Podanie danych jest dobrowolne, ale niezbędne do wysłania cennika. Zostałem poinformowany, ze przysługuje mi prawo dostępu do swoich danych, mozliwości ich poprawiania, żądania zaprzestania ich przetwarzania.
Administratorem danych osobowych jest Fusion Gusto ul. Bukowska 14 62-070 Dąbrowa. Dane wpisane w formularzu będą przetwarzane w celu wysłania cennika i newslettera zgodnie z polityką prywatności (link do polityki prywatności).