Sosa Sucro Emul 500g

274,15 

SKU: 39034 Categories: ,
Opis

Sucroemul to emulgator pochodzący z tłuszczów. Produkt uzyskiwany w wyniku estryfikacji sacharozy i kwasów tłuszczowych. Początki produkcji tego składnika sięgają 1967 roku w Japonia.
Produkt służy do integracji pożywki tłuszczowej z pożywką wodną. Pozwala nam również wytwarzać powietrze, takie jak lecytyna, o maksymalnej zawartości 5 g na litr. Możesz wytwarzać pianki z alkoholi i pracować w kwaśnych mediach bez utraty właściwości. Ważne jest, aby pamiętać, że estry sacharozy są najpierw mieszane w wodnej bazie, nigdy w środowisku tłuszczowym, i łatwo rozpuszczają się na zimno w drugiej fazie z częścią tłuszczową.
Najważniejsze zastosowania: Zwiększenie objętości ciasta chlebowego i biszkoptowego, stabilizacja mieszanek mlekowych, lody, kremy cukiernicze itp.
Właściwości: emulgator.
Sposób użycia: Rozpuścić w wodnej części preparatu, a następnie dodać do reszty.
Zastosowanie: Dowolny płyn z jedną częścią wody.
Obserwacje: dopuszcza alkohole
Kod: 59000009
Przykład zastosowania: LINK

Zapytaj o cennik
close slider
[FM_form id="2"]