[aws_search_form]
Nr: [woo_sku]
“Właściwości: Mieszanka mąki, przeciwutleniaczy i emulgatorów w celu poprawy procesów fermentacji w tradycyjnymopracowywaniu chleba.Wykorzystanie: Wymieszać z mąką.Zastosowanie: Poprawia kolor, smak i “plaster miodu” chleba oraz zwiększa siłę mąki. Poprawia również retencję wody igazu w cieście i przedłuża konserwację produktu końcowego.Przyrządzanie: Wszystkie typy chleba.”
Właściwości: Mieszanka mąki, przeciwutleniaczy i emulgatorów w celu poprawy procesów fermentacji w tradycyjnym
opracowywaniu chleba.
Wykorzystanie: Wymieszać z mąką.
Zastosowanie: Poprawia kolor, smak i “plaster miodu” chleba oraz zwiększa siłę mąki. Poprawia również retencję wody i
gazu w cieście i przedłuża konserwację produktu końcowego.
Przyrządzanie: Wszystkie typy chleba.