Sosa Kantoński czarny sezam karmelizowany 600g

Nr: 39021

Opis

Kantoński czarny karmelizowany sezam.

Właściwości: Dzięki kantońskiej technice karmelizowanej lub znanej również jako technika kandyzowana kantońska, karmelizacja jest znacznie dokładniejsza i lepszej jakości niż technika tradycyjna. Syrop na bazie cukru, który gotuje się w celu karmelizacji jest wprowadzany do wnętrza owocu przez osmozę, w przeciwieństwie do tradycyjnego karmelizowania, w którym cukier pozostaje na zewnątrz. Odpowiednie, orzechy są ekstrahowane i smażone z wielką starannością i tylko przez czas wystarczający do zakończenia procesu, co skutkuje wyjątkowym karmelizowaniem.

Zastosowanie: jako dekoracja.
Obserwacje: Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.
Opracowania: Lody, kremy, puddingi, tarty, snaki czy deski serów.

Subscribe to our newsletter

 

Pobierz cennik produktów

Wyrażam zgodę na zapisanie na Newsletter Fusion Gusto oraz przetwarzanie danych osobowych zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych w związku zapisem na newsletter. Podanie danych jest dobrowolne, ale niezbędne do wysłania cennika. Zostałem poinformowany, ze przysługuje mi prawo dostępu do swoich danych, mozliwości ich poprawiania, żądania zaprzestania ich przetwarzania.
Administratorem danych osobowych jest Fusion Gusto ul. Bukowska 14 62-070 Dąbrowa. Dane wpisane w formularzu będą przetwarzane w celu wysłania cennika i newslettera zgodnie z polityką prywatności (link do polityki prywatności).