Sosa Kantońskie pestki dyni karmelizowane 500g

Nr: 38219

Opis

Właściwości: Dzięki kantońskiej technice karmelizowanej lub znanej również jako Confit w stylu kantońskim, uzyskuje się o wiele lepszą jakość karmelizacji niż w przypadku tradycyjnej techniki. Syrop na bazie cukru, który gotuje się w celu karmelizacji wprowadzany jest do wnętrza owocu na drodze osmozy, w przeciwieństwie do tradycyjnego karmelizowanego, w którym cukier jest pozostawiony na zewnątrz. Po odpowiednim czasie orzechy są ekstrahowane i smażone z dużą starannością i tylko na wystarczająco dużo czasu, aby zakończyć proces, uzyskując wyjątkowo karmelizowany.

Zastosowanie: jako dekoracja.
Obserwacje: Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.
Opracowania: Lody, kremy, kremy, tarty, snaki czy deski serów.

Subscribe to our newsletter

 

Pobierz cennik produktów

Wyrażam zgodę na zapisanie na Newsletter Fusion Gusto oraz przetwarzanie danych osobowych zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych w związku zapisem na newsletter. Podanie danych jest dobrowolne, ale niezbędne do wysłania cennika. Zostałem poinformowany, ze przysługuje mi prawo dostępu do swoich danych, mozliwości ich poprawiania, żądania zaprzestania ich przetwarzania.
Administratorem danych osobowych jest Fusion Gusto ul. Bukowska 14 62-070 Dąbrowa. Dane wpisane w formularzu będą przetwarzane w celu wysłania cennika i newslettera zgodnie z polityką prywatności (link do polityki prywatności).