Sosa Kawałki kantońskich orzechów laskowych 700g

201,12 

Opis

Karmelizowane ziarno orzecha laskowego po kantońsku.

Właściwości: Dzięki karmelizowanej technice kantońskiej, znanej również jako technika Cantón confit, uzyskuje się znacznie lepszą jakość karmelizacji niż technika tradycyjn. Syrop na bazie cukru, który gotuje się w celu karmelizacji, jest wprowadzany do wnętrza owocu przez osmozę, w przeciwieństwie do tradycyjnego syropu karmelizowanego, w którym cukier pozostaje na zewnątrz. Po upływie odpowiedniego czasu orzechy są ekstrahowane i smażone z wielką starannością, w wyniku czego uzyskuje się wyjątkową karmelizację.

Zastosowanie: jako dekoracja.
Obserwacje: Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.
Opracowania: Lody, budynie, puddingi, tarty, snaki lub deski serów.

Zapytaj o cennik
close slider
[FM_form id="2"]