Sosa Enzym do usuwania skórki z owoców 50g

87,92 

Opis

Aby obrać cytrusy: nakłuć skórkę cytrusów, aby roztwór dobrze się wchłonął.
Rozpuść 1 część enzymu w 10 częściach wody, włóż cytrusy do torebki z tym roztworem. Odczekaj około 20 minut i obierz.
Opłucz owoce zimną wodą, aby usunąć resztki enzymu.
W przypadku obranych owoców cytrusowych (w celu usunięcia białej włóknistej części)
Rozpuść 1 część enzymu w 10 częściach wody, włóż obrane cytrusy do torebki z roztworem.
Umieść worek w kąpieli wodnej o temperaturze 40 ° C
Odczekaj około 20 minut i sprawdź, czy włóknista biała część jest bardzo łatwo usuwana.
Opłucz owoce zimną wodą, aby usunąć resztki enzymu
Dozowanie: 1 część enzymu / 10 części wody.

Zapytaj o cennik
close slider
[FM_form id="2"]