Sosa Transglutaminaza Meat Glue 1kg

Nr: 34555

Opis

Transglutaminaza (TG) jest enzymem, który pomaga białkom wiązać się trwale ze sobą poprzez tworzenie wiązań kowalencyjnych. TG tworzy usieciowane, nierozpuszczalne i nieodwracalne polimery białkowe.

Naturalne przykłady tych stabilnych polimerów można znaleźć w skrzepy krwi, naszej skórze i włosach.

Subscribe to our newsletter

 

Pobierz cennik produktów

Wyrażam zgodę na zapisanie na Newsletter Fusion Gusto oraz przetwarzanie danych osobowych zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych w związku zapisem na newsletter. Podanie danych jest dobrowolne, ale niezbędne do wysłania cennika. Zostałem poinformowany, ze przysługuje mi prawo dostępu do swoich danych, mozliwości ich poprawiania, żądania zaprzestania ich przetwarzania.
Administratorem danych osobowych jest Fusion Gusto ul. Bukowska 14 62-070 Dąbrowa. Dane wpisane w formularzu będą przetwarzane w celu wysłania cennika i newslettera zgodnie z polityką prywatności (link do polityki prywatności).