Sosa CMC 600g

70,00 

Opis

Karboksymetyloceluloza.
Właściwości: Środek zagęszczający, substancja przeciwzbrylająca, utwardzacz.
Wykorzystanie: Dodawać bezpośrednio, na zimno lub na gorąco, wymieszać aby połączyć.
Zastosowanie: Jakikolwiek płyn, fondant, marcepan.
Spostrzeżenia: Biały proszek. Zawsze mieszaj z substancjami stałymi z receptury, aby zapobiec tworzeniu
się grudek w kontakcie z płynami. W przypadku przygotowywania gumy z kremówki, dobrze
ugniatać, szczelnie przykryć ciasto i pozostawić na 24 godziny.
Przyrządzanie: Utwardzacz do kremówki, pasty cukrowej i marcepanu w celu ułatwienia modelowania i
suszenia / poprawia elastyczność ciasta chlebowego / w wyniku wymieszania z płynem,
uzyskuje się klej dietetyczny, odpowiedni do dekoracji ciast lub środek ochronny do pokrywania owoców.
Alergeny: Brak alergenów

Zapytaj o cennik
close slider
[FM_form id="2"]