Sosa Elastic 550g

Nr: 38599

Opis

Mieszanka gumy karobowej i karagenu
Bardzo elastyczna żelatyna , Odporna na zamarzanie. Ogrzać do 90-100 ° C przed użyciem. Temperatura topnienia wynosi 45 ° C.

Doskonale nadaje się do wykonywania żeli do owijania. Mieszanka gumy z nasion chleba świętojańskiego i karagenu.
Właściwości: bardzo elastyczny środek żelujący.
Dawkowanie: 25-50 g / kg
Użycie: Wlać proszek wraz z resztą ciał stałych ponad ciecz i ciepło.
Odporny na zamarzanie.

Subscribe to our newsletter

 

Pobierz cennik produktów

Wyrażam zgodę na zapisanie na Newsletter Fusion Gusto oraz przetwarzanie danych osobowych zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych w związku zapisem na newsletter. Podanie danych jest dobrowolne, ale niezbędne do wysłania cennika. Zostałem poinformowany, ze przysługuje mi prawo dostępu do swoich danych, mozliwości ich poprawiania, żądania zaprzestania ich przetwarzania.
Administratorem danych osobowych jest Fusion Gusto ul. Bukowska 14 62-070 Dąbrowa. Dane wpisane w formularzu będą przetwarzane w celu wysłania cennika i newslettera zgodnie z polityką prywatności (link do polityki prywatności).