SOSA GELCREM na zimno 500g

Nr: 058050026

Opis

Gelcrem Frío jest wytwarzany z różnorodnej modyfikowanej skrobi, która umożliwia nadanie konsystencji kremu do ciasta na zimno, tj. Bez podgrzewania. Ta aplikacja jest bardzo interesująca, ponieważ pozwala zachować smak owoców i nadać im kremową konsystencję bez szkody dla ich smaku. Modyfikowana skrobia ziemniaczana.

Sposób użycia: mieszać na zimno lub na gorąco.
Zastosowanie: Zamiennik skrobi kukurydzianej. Ma zastosowanie do wszystkich rodzajów płynów.
Obserwacje: Stabilna lepkość w piecu. Stabilny w mieszaninach kwaśnych.
Optymalne zastosowania: surowe kremy do ciast / kremy na zimno
Inne opracowania: zagęszczone zupy

Subscribe to our newsletter

 

Pobierz cennik produktów

Wyrażam zgodę na zapisanie na Newsletter Fusion Gusto oraz przetwarzanie danych osobowych zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych w związku zapisem na newsletter. Podanie danych jest dobrowolne, ale niezbędne do wysłania cennika. Zostałem poinformowany, ze przysługuje mi prawo dostępu do swoich danych, mozliwości ich poprawiania, żądania zaprzestania ich przetwarzania.
Administratorem danych osobowych jest Fusion Gusto ul. Bukowska 14 62-070 Dąbrowa. Dane wpisane w formularzu będą przetwarzane w celu wysłania cennika i newslettera zgodnie z polityką prywatności (link do polityki prywatności).