Sosa Profruit hot 500g

Nr: 057000004

Opis

Mieszanka stabilizatorów, emulgatorów i cukrów technicznych
Mieszanka stabilizatorów, emulgatorów i cukrów technicznych
Właściwości: Stabilizatory sorbetów owocowych
Wykorzystanie: Rozpuścić na zimno, energicznie mieszając, nie
podgrzewać.
Zastosowanie: Wymieszaj z sokiem lub miąższem owocowym i
cukrem, aby przygotować pół-sorbet.
Spostrzeżenia: Biały proszek. Po zmieszaniu z płynem należy go
ogrzać do temperatury 80 oC, aby go aktywować, a
najlepiej pozostawić na 8 godzin przed zamrożeniem.
Przyrządzanie: Mrożony deser na bazie wody lub owoców.

Subscribe to our newsletter

 

Pobierz cennik produktów

Wyrażam zgodę na zapisanie na Newsletter Fusion Gusto oraz przetwarzanie danych osobowych zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych w związku zapisem na newsletter. Podanie danych jest dobrowolne, ale niezbędne do wysłania cennika. Zostałem poinformowany, ze przysługuje mi prawo dostępu do swoich danych, mozliwości ich poprawiania, żądania zaprzestania ich przetwarzania.
Administratorem danych osobowych jest Fusion Gusto ul. Bukowska 14 62-070 Dąbrowa. Dane wpisane w formularzu będą przetwarzane w celu wysłania cennika i newslettera zgodnie z polityką prywatności (link do polityki prywatności).