[FM_form id="2"]
[aws_search_form]
Nr: [woo_sku]
MASA ŻELATYNOWA: Proszek żelatyny wymieszać z zimną wodą w proporcji 1 żelatyna na 5 części wody. Nawilżaj przez minimum 20 minut, aby uzyskać galaretowatą masę. Możesz przechowywać przez 3 dni w temperaturze 5 stopni.
Tradycyjna żelatyna pochodzenia zwierzęcego (wieprzowina).
Siła żelowania: 230 BLOOM
Szybkość żelowania: Szybka
Właściwości: Żelatyna tradycyjnego pochodzenia zwierzęcego, natychmiastowo gorąca.
Sposób użycia: nawilżać w zimnej wodzie przez kilka minut. Dobrze odcedź i podgrzej z płynem, aż do całkowitego rozpuszczenia. Działa w około 20 minut.
Obserwacje: Odwracalność termiczna między 35oC a 40oC. Zamrażalny. Temperatura żelowania <15oC. Rozpuszczalność w 45oC. Miękki i elastyczny żel.